Szolgáltatások

Autó- és motor fóliázás

'Colorchange' (színváltoztató) fóliázás autóra és motorra.

A jármű kasztnijára színes fóliát helyezünk fel, ami védi a fényezést az enyhébb vegyszerektől, az UV sugárzástól és minimális mértékben a fizikai behatásoktól. Kizárólag prémium autófólia márkákkal dolgozunk a magas minőség és a legszebb végeredmény érdekében.

Különféle fényes vagy matt, selyem vagy gyöngyház, színváltós vagy irizáló színeink vannak széles választékban több márkától is.

Fóliázás esetén egyedi árajánlatot adunk minden járműre, mivel minden autó és motor teljesen eltérő méretekben és bonyolultság tekintetében is. A kapcsolatban feltüntetett elérhetőségek bármelyikén érdeklődj bártan!

Kavicsvédő fóliázás

Masszív védelem a kavicsok ellen átlátszó (vagy színes) Skyfol NANO fóliával.

Akár a teljes kasztnira is kérhető átlátszó fóliázás, ami a színes fóliáktól eltérően egy sokkal vastagabb és masszívabb poliuretán anyag. Ebből a fóliából is létezik selyemfényű, matt és fényes kivitel, továbbá már megjelent a piacon pár alapszín is, hogy ne csak védelmi, hanem dekoráló funkciója is legyen.

Általában 3 szintet különböztetünk meg:

Első szekció: lökhárító, első sárvédők, tükrök, lámpák, motorháztető, tető eleje
Használati védelem: küszöbök, kilincsbelsők, hátsó lökhárító teteje (csomagtartó)
Teljes védelem: Az egész gépjármű fóliázásra kerül.

Fényszóró felújítás

Bemattolt vagy besárgult fényszórók felújítása a csiszolástól kezdve polírozáson át a védelemig.

Gyakori eset főleg 10 évnél idősebb autók esetében, hogy fényszóróik a használatból adódóan elkezdenek sárgulni vagy felületük matt hatású lesz. Ezeknek a lámpatesteknek a hatékonysága az éjszakai vezetésben jelentősen romlik, plusz műszakin is belekötnek.

A fényszóró burkolatáról először csiszolással eltávolítjuk a már tönkrement védőréteget. Ezután a lecsiszolt felületet polírozással több lépcsőben fényessé varázsoljuk. Az így elkészült lámpát kavicsvédelmi fóliával látjuk el, ami nem csak a besárgulástól védi, hanem a fizikai behatásoktól és kavicsoktól is.

Chrome delete fóliázás

A krómlécek, krómrácsok (akár emblémák) átfóliázása.

Manapság divatosabb a fényes lakk fekete léc, azonban sok autón még a mai napig krómozott léceket rácsokat használnak. Legyen szó emblémákról, rácsokról, ablakkeretekről, fóliázással könnyen feldobhatjuk az autót fényes vagy selyemfényű/szatén feketével, de akár bármelyik színes fóliával is kivitelezhető.

Könnyen varázsolhatunk ezzel az eljárással az elegáns limuzinokból egy sportfelszereltségű testvérére hasonlító darabot, ami által sokkal morcosabb és fiatalabb kinézetet kaphat autónk

Reklám és cégflotta készítés

Nyomtatott vagy vágott fóliával készült reklám, személy és tehergépjárművekre.

Minden cégnek vagy vállalkozónak szüksége van reklámra, hogy bővítse az ügyfélkörét. Vállaljuk nyomtatott dekorációk vagy vágott matricák készítését, amivel mindenféle információt, QR kódot, szolgáltatást vagy referenciaképeket lehet mutatni a nagyérdeműnek.

A tervezéstől a vágáson és nyomtatáson át a teljes kivitelezésig tudjuk vállalni a cégjelezést gond nélkül, akár különösen nagy méretben is.