Miért pont a fóliázás?

Az egész sztori hobbi grafikából indult. Logok tervezésével, plakátok és kiadványok szerkesztésével foglalkoztam eleinte. Ahogy az idő telt egyre több alkalommal szembesültem olyan kéréssel, hogy a tervezett logot ablaküvegre, vagy autó oldalára matricaként elkészítem-e. Természetesen igent mondtam, amit az elején igencsak megbántam, mivel gőzöm sem volt arról mit is csinálok... Csalódástól vezérelve feladás helyett inkább a tanulást választottam.

A fordulópontot egy agrár témájú autó jelentette... Sosem felejtem el azt az érzést amikor a jópofa, díszként elképzelt méteres leveleket telepítés után botránkozva néztem, mivel a nyújtástól sok helyen kifehéredett és tele volt buborékkal - ezek szerint nem is olyan egyszerű?!

A tanulás során kiderült, hogy az anyagválasztás során már eleve halálraítélt projekt volt, amin a szabad ég alatt 40 fokos hőmérsékleten, délutáni napsütésben történt telepítés nem igazán segített. Új fóliával és némi tanulás után újra elkészítettem ugyanazt az autót, immár hibátlanul az összegyűjtött technikai ismeretek segítségével.

Ezt követően jött egy baráti megkeresés, aki az egész autóját szerette volna más színben látni. Az autó fóliázása közben sikerült eljutni 3 napra Sopronba Kiss Lajoshoz (Fespa World Wrap Masters győztes 2014), akinél elvégeztem a hivatalos telepítői tanfolyamot az Avery Dennison márka képviseletében. Certifikált telepítőként folytattam tovább az autót, aminek a végeredményével elégedett voltam én is meg az ügyfél is. Ezen a ponton döbbentem rá, hogy valójában ezt élvezem és ezzel szeretnék foglalkozni.